Slå tiden ihjel…

Smukke magnolia grene, og påske pynt..
Ku’ da være lækkert det havde holdt i hverfald 2 uger, men i sandheden varede det 3 dage.

Midt i kaotiske Coronaland skal man finde på at beskæftige børn i næste døgn drift. Jovist keder vi/de sig også men et eller andet skal vi jo lave for der er også undervisning pligt.

Vores undervisning i sidste uge blev håndværk og design, og det resulterede i en masse smukke påske-æg. Liam lavede også et gækkebrev, det fik hans lille crush dog. Hun har gættet det, og han skylder hende et påskeæg.

Egoistisk Mascha, har simpelthen kørt turen til Panduro hobby i Aarhus Centrum, midt i corona-krisen.
(Ja, i know. Jeg skulle virkelig skamme mig, over jeg har bevæget mig uden for en hoveddør)
Men jeg købte en omgang tuscher til at lave æggene med, æg i farver, nogle mere neutrale end andre, og egentligt skulle jeg ha’ købt marmormaling, hvilket de ikke havde.

Og når man nu ikke kunne få den maling man ønskede, så måtte man jo lige gå i tænkeboks.

Det blev så til en omgang neglelak rester, hældt ud over ægget.
Jeg var muligvis høj på neglelak resten af aftenen.

Jeg synes dog resultatet af den løbende neglelak på selve ægget også har en rigtig flot effekt, og den matcher både i vores indretning og til ungernes tegnede æg.

Dog kunne jeg stadigvæk godt tænke mig at lave marmoriserede påskeæg, når jeg før eller siden får fat i den maling det kræves. Og ja, det kan godt tænkes at jeg nok er nød til at bestille det hjem online, for Panduro hobby havde det ihverfald ikke.

Det må tiden vise, rom blev trodsalt ikke bygget på en dag, og der er påske igen næste år. Så vi når det jo nok på det ene eller andet tidspunkt.

Påske

Der er påskeferie fra på fredag af, og jeg håber faktisk at de skal tilbage til skolen efter påske. Jeg hygger mig sammen med børnene, det er der ingen tvivl om. Men jeg kan godt mærke at jeg trænger til at kunne trække vejret bare lige 5 minutter, jeg synes der er rigtig mange ting på programmet dagligt. OGSå selvom jeg “bare” går hjemme, og ikke har nogle børn der skal afleveres i øjeblikket.

Tror umiddelbart også at drengene oprigtig glæder sig til at komme tilbage, Elias har knap set sine nye klasssekammerater da han skiftede skole lige inden nedlukning.

Det er fandme hård kost at være mor, skolelærere, rengøringsdame, kok, pedel, malkeko. Jeg er oppe flere gange om natten endnu da Keylah stadig bliver ammet. Jeg vil på ingen måde undvære amningen, men jeg er sgu helt ærlig lidt udmattet i øjeblikket.

Har i lavet påskeæg, har i planer om at lave påskeæg?
Del gerne jeres kreative påske ved at tagge mig på instagram @maschabohn så deler jeg gerne jeres kreationer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen