Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Mascha Marie Weidi Bohn (udtales Mas-ja Marie Vej-di Bo-n) og Bohn udtales som Bo og så bare med et N til sidst.
Jeg blev født 19 marts 1989 i Aarhus, på fødeanstalten i Jylland. Ergo er jeg 31 år gammel, jeg er mor med kæmpe M, og er græsenke hver anden måned.

Jeg har siden min barndom boet i Aarhus kommune, jeg boede allerførst i Spørring.
Her boede vi indtil omkring 2004 hvor min mor, to mindre søskende og jeg flyttede til Skejby.
Jeg har siden jeg blev 18 flyttet nogle gange, jeg har boet i Gellerup, Brabrand. Vorrevangen i Aarhus Nord, Lystrup, Tilst og er nu bosat i gammel Brabrand med udsigt til søen, og med skovområde lige ved hoveddøren mere eller mindre.

Her bor jeg sammen med min kæreste, og tre børn.

Jeg er oftes den der irriterende overskudsagtige mor der bager, og laver mad fra bunden. Jeg elsker at eksperimentere med madlavning, og bagning. Jeg kan være utrolig mild, men har et temperament der siger spar to. Jeg ser som regel det allerbedste i folk, og bander over mig selv når jeg finder ud af sandheden er en anden. Jeg kan græde over dyremishandling, smukke ting, eller dybt tragiske ting.
Derudover kan jeg også sagtens græde til Disney film. Well… jeg er måske en smule følsom.

Jeg var utrolig kreativ i mine “unge” dage, og det hænder da også at jeg sidder og tegner sammen med ungerne.

Kæreste
Teis

Udover jeg har en ret flot kæreste hvis jeg selv skal sige det så er….
Teis er 32 gammel, han har fødselsdag den 24 marts og er født 1988.
Han er oprindeligt fra Sjælland. Han var bosat i Hedehusene, men bor nu sammen med os andre. Dog er han sømand hvilket betyder at han er bortrejst 28 dage ad gangen, og så er han hjemme igen i 28 dage. (Ihverfald hvis tingene rent praktisk hænger sammen med hans job)

Teis er ikke biologisk far til drengene, men vi fik i September en sund, rask og meget livlig pige.
Teis er den første mand jeg stoler fuldt og fast på, han kan i den grad pisse mig af. Men jeg tror det hænger ret meget sammen med hvor forskellige vi er. Jeg elsker ham højere end jeg har elsket nogen anden før. Hans plads er ligeså stor som ungernes plads i mit hjerte. Dog kommer ungerne ALTID før han gør, hvilket han absolut også godt er klar over. Teis er fantastisk, han er skide sjov og til tider er der ikke andre der griner af ham. Men han er så selvsikker at det på ingen måde rør ham og det er en af de ting jeg virkelig elsker ved ham.
Teis er min klippe, bedste ven, uden tvivl min soulmate, min største støtte når tingene er allermest svære. Han er en fantastisk partner, men endnu bedre far/bonusfar. Vi elsker ham alle sammen ualmindeligt højt her hjemme.

Teis er i øvrigt gamer, ligesom resten af drengeholdet her hjemme. Han spiller fortnite, hvilket jeg til tider hader ualmindelig meget. Dog er han god til at skære ned i tid, når jeg forklare at jeg faktisk føler mig til sidesat.

Ældste barnet
Elias Jannick

Min ældste søn Elias, fik jeg var lige fyldt 19.
Jeg fik en følelse af at noget bevægede sig i min mave i december 2007, i panik ringede jeg til min daværende allerbedste veninde som var mor til nogle stykker, da hun også var ældre end jeg. Jeg var fuldstændig i panik, og da testen viste positiv, og min mor sagde hun ville blive skuffet tænkte jeg, at nu var jeg på ingen måde velkommen. Dog var min mor den største klippe i hele situationen. Hun var med da Elias kom til verden.
Elias er født den 3 april 2008 – han blev født på Skejby sygehus. Han har ingen far, eller hvertfald ikke biologisk set. Men han har min kæreste Teis som i den grad har taget ham under sine vinger.

Elias er en sjov, fjollet, temperamentsfuld og samtidig sensitiv dreng. Han er afsindigt kreativ, men vil oftes hellere game end han vil udfolde sine kreative evner. Han er knald-hamrende dygtig til engelsk, men generelt også andre fag.

Midterste barnet
Liam

Liam er også født på Skejby Sygehus.
Han er født 8 Juli 2012 – han udgør titlen som midterbarnet i søskende flokken her hjemme. Liam bor halvt hos mig, og den anden halvdel bor han hos sin far i Åbyhøj. Liam har en svaghed for babyer, han ELSKER babyer og er så god til at tage sig af dem. Det er uanset hvor han er. I børnehaven ville han altid gerne ind forbi vuggestuen om morgen for at sige godmorgen til de små. Liam er ude tvivl en fantastisk storebror, og det er så tydeligt at mærke at han elsker sin lillesøster især.

Liam er ude barn, han forguder at være udenfor. Han er den type barn der vækker dig om morgen med gummistøvler i hånden fordi han vil ud og lege, UANSET vind og vejr. Han nyder i den grad også rigtig godt af at vi er flyttet her til, vi har et vandhul 100 meter fra havedøren – hvor der blandt andet er salamander, 3 minutter fra hoveddøren er der skov. Og små 7 minutter fra hoveddøren har vi Brabrand søen.

Liam er energisk, naturglad, spilleglad, virkelig sjov, betænksom og meget kærlig. Derud over er han ligesom sin storebror også rigtig kreativ, og han elsker at kunne sidde og fordybe sig i det han arbejder med.

Mindste barnet
Keylah Emilie

Keylah Emilie er også født på Skejby sygehus, hun er født 8 september 2019.
Hun har nok været den sværeste gravidet, men i sandheden også det hele værd.

Hele familien lille guldklump, brødrene elsker hende, og forældre også selvfølgelig. Liam smed lige kortene på bordet samme dag som han mødte Teis han nævner for mig at det var super godt jeg havde fået en kæreste for så kunne han endelig få en lillesøster.
“Jeg har altid ønsket mig en lillesøster” forklarede han Teis ved første møde. Det gik tilfældigvis også ret godt, for vi endte jo med en lillesøster.

Keylah er en meget energisk, og glad lille pige
Hun udvikler sig med lynets hast og kan mere eller mindre noget nyt hver evig eneste dag.

The ordinary mom

Bloggen The Ordinary Mom er jo så ligesom mig, og with the not so ordinary family indikere resten af holdet.
MIT HOLD, mine drenge og lille pigen.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med. Du er altid velkommen til at smide en kommentar hvis du har spørgsmål, har du “private” spørgsmål kan du altid smide mig en DM på instagram @maschabohn

Hvem er du?

Scroll til toppen